Sinotruk HOWO Truk Transmisi Bagian AZ9725160390 Clutch Disc

Katrangan singkat:

Papan Asal-Usul: Hebei, Teknologi Tiongkok: Panas sing diobati, Quenching lan Tempering Referensi Internasional
Kualitas sing bisa dipercaya Saben bagean kopling kudu diuji sadurunge dikirim


Detail Produk

Tag Produk

Papan Asal-Usul: Hebei, Teknologi Tiongkok: Panas sing diobati, Quenching lan Tempering Referensi Internasional

Kualitas sing bisa dipercaya Saben bagean kopling kudu diuji sadurunge dikirim

Fitment Mobil SINOTRUK (CNHTC)
Taun 2005-
Model Piye
OE NO. 1417116180401
Ukurane 430mm
Jinis Clutch Disc
Jaminan 18 Wulan
Papan Asal Hebei, China
Jeneng Merek HW
Sertifikasi TS16949
Model Mobil Truk
Nomer Model Truk abot kopling disk kopling piring kopling kopling otomatis oem
Nggawe Mobil Bis, Truk
Materi Logam
Pengepakan Paket netral utawa minangka sarat sampeyan
Lamaran Truk Heavy
Kualitas 100% dites
MOQ 50 pcs
Jangka wektu pambayaran T / T
Wektu pangiriman 7-15 dina sawise setor
7-1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan