Cakram kopling truk berkualitas tinggi 128362 128363 pemasok

Katrangan singkat:

Kanggo Truk tugas sing abot ing Amerika
 108925-82 (15-1 / 2 "x 2") Kinerja Tinggi Manual-Nyetel Clutch kit Kanggo Truk Tugas Berat Amerika,


Detail Produk

Tag Produk

Minangka pabrik khusus ing bagean kopling luwih saka 10 taun, kita mesthi nyedhiyakake klien sing paling apik kanthi kualitas paling apik, rega sing paling kompetitif, wektu pangiriman cepet sanajan jumlah cilik.

Diskon 50 pcs

Cara pengiriman LCL, FCL, AIR, EXPRESS lan BULK CARGO

Jeneng barang cakram kopling truk
OEM No. 128362 128363
Ukurane  
  • Diameter Batin: 387mm
  • Profil Hub: 51
  • Gigi Quant.: 10
Jangka wektu pambayaran Deposit T / T30%, saldo 70% seminggu sadurunge dikirim
Paket disk kopling kanthi kothak putih netral utawa kemasan kothak warna merek sing disesuaikan
Tanggal Pangiriman 30-60 dina sawise nampa setoran
Pasar Sales disk kopling otomatis utamane kanggo pasar Eropa lan Amerika, lan Asia, pasar Timur Tengah, Amerika Selatan lsp, kanthi level kualitas tinggi lan kinerja apik.
Ketentuan Pembayaran Simpenan T / T 30%, saldo dibayar seminggu sadurunge dikirim;
(RMB, US Dallors lan Euro kabeh bakal ditampa.)
2-1
2-2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan