Bagian truk tugas berat pabrik berkualitas tinggi cakram kopling 1862215032 truk

Katrangan singkat:

Ukurane 430 * 240 * 10n * 50.8.. presisi tinggi, swara sithik; Penggantian sing gampang. Jembar bagean kopling kualitas apik saka macem-macem model ditrapake kanggo kendaraan merek menyang pasar dunya;


Detail Produk

Tag Produk

Ukurane 430 * 240 * 10n * 50.8.. presisi tinggi, swara sithik; Penggantian sing gampang. Jembar bagean kopling kualitas apik saka macem-macem model ditrapake kanggo kendaraan merek menyang pasar dunya;

Werna Grey utawa Customized
Aplikasi Mobil Truk tugas abot
Ngira Bobot 9KGS
Ukurane 430mm
Kapasitas OEM utawa Nggawe kanthi nggambar
Teknologi Panas diobati, Quenching lan Tempering
Standar Wis tekan Standar Internasional
Jinis Dagang Perusahaan Pabrik lan Perdagangan
Nggawe Mobil Kita duwe bagean kopling sing bisa digunakake kanggo Truk, Bis, Mobil, Forklift, Traktor
Kanggo Truk Cina, Mobil Jepang, Mobil Amerika, Mobil Eropa, lsp
Kualitas Kualitas kasebut bisa dibandhingake karo produk ing pasar Eropa, Amerika Timur Tengah, Australia, Tenggara, lsp.
Saben bagean kopling kudu diuji sadurunge dikirim.
Kauntungan Minangka pabrik khusus ing bagean kopling luwih saka 10 taun, kita mesthi nyedhiyakake klien sing paling apik kanthi kualitas paling apik
rega kompetitif, wektu pangiriman cepet sanajan jumlah cilik.
5-1
5-2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan