Kit piring truk kopling tugas berat 1878006370 kanthi kualitas tinggi lan rega pabrik

Katrangan singkat:

Pabrik piring kopling ing China nyedhiyakake kopling kanthi warna abu-abu utawa ukuran khusus 430mm, sing bisa disesuaikan miturut OEM utawa gambar sampeyan. Kualitas kasebut bisa memenuhi standar internasional, lan kopling bisa dikirim ing LCL utawa FCL


Detail Produk

Tag Produk

Pabrik piring kopling ing China nyedhiyakake kopling kanthi warna abu-abu utawa ukuran khusus 430mm, sing bisa disesuaikan miturut OEM utawa gambar sampeyan. Kualitas kasebut bisa memenuhi standar internasional, lan kopling bisa dikirim ing LCL utawa FCL


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan