Bagian kopling China nggawe piring tekanan lan tutup kopling ME520600

Katrangan singkat:

Plat tekanan kopling jenis iki yaiku 325 * 210 * 368. Kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis plate kopling lan plate tekanan kopling, 31250-3040.31250-3041.31250-2461.31250-2621. Kita uga bisa nggawe miturut OEM


Detail Produk

Tag Produk

Plat tekanan kopling jenis iki yaiku 325 * 210 * 368. Kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis plate kopling lan plate tekanan kopling, 31250-3040.31250-3041.31250-2461.31250-2621. Kita uga bisa nggawe miturut OEM


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan