Plat cakram kopling truk suku cadang 22078254 1878007169 1878007170

Katrangan singkat:

Pabrik piring kopling ing China nyedhiyakake kopling kanthi warna abu-abu utawa ukuran khusus 430mm, sing bisa disesuaikan miturut OEM utawa gambar sampeyan. Kualitas kasebut bisa memenuhi standar internasional, lan kopling bisa dikirim ing LCL utawa FCL


Detail Produk

Tag Produk

Pabrik piring kopling ing China nyedhiyakake kopling kanthi warna abu-abu utawa ukuran khusus 430mm, sing bisa disesuaikan miturut OEM utawa gambar sampeyan. Kualitas kasebut bisa memenuhi standar internasional, lan kopling bisa dikirim ing LCL utawa FCL


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan