Babagan Kita

Babagan Kita

Cangzhou Hengyue auto parts Co., Ltd. dununge ing Hejian, Hebei, cedhak karo ibukota Beijing lan pelabuhan Tianjin, transportasi trep banget.

Kauntungan Kita

Perusahaan kita minangka koleksi riset lan pengembangan independen, produksi, penjualan minangka salah sawijining perusahaan manufaktur profesional kopling, wis pirang-pirang taun pengalaman produksi perakitan kopling. Produksi disk kopling tahunan luwih saka 100.000 set. Perusahaan kasebut duwe macem-macem alat stamping sing ukurane lan ukuran menengah, peralatan ngolah perawatan panas, uga macem-macem peralatan cetakan canggih lan peralatan uji coba. Kualitas produk bisa dipercaya, lan tahan tahan, tahan suhu dhuwur lan umur dawa, lsp.

Filsafat Bisnis

Kualitas Kaping pisanan

Pelanggan Pertama

Berorientasi Reputasi

Hubungi Kita

Kita mesthi nyoba sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan. Wiwit pangembangan globalisasi ekonomi sing ora bisa dilalekake, perusahaan kita kanthi tulus gelem kerja sama karo perusahaan ing saindenging jagad kanggo nggayuh kahanan win-win.