430mm piring cakram kopling adhedhasar tembaga kit kopling jepang

Katrangan singkat:

430mm Hino kopling disc, rega sing tepat lan produk bermutu. Kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik. Kita duwe bagean kopling sing bisa digunakake kanggo Truk, Bis, Mobil, Forklift, Traktor
Kanggo Truk Cina, Mobil Jepang, Mobil Amerika, Mobil Eropa, lsp
Kualitas Kualitas bisa dibandhingake karo produk ing pasar Eropa, Amerika Timur Tengah, Australia, Tenggara, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

430mm Hino kopling disc, rega sing tepat lan produk bermutu. Kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik. Kita duwe bagean kopling sing bisa digunakake kanggo Truk, Bis, Mobil, Forklift, Traktor

Kanggo Truk Cina, Mobil Jepang, Mobil Amerika, Mobil Eropa, lsp

Kualitas Kualitas bisa dibandhingake karo produk ing pasar Eropa, Amerika Timur Tengah, Australia, Tenggara, lsp.

barang regane
OE NO. Universal
Ukurane 430 * 240 * 10 * 52.5
Jinis Tutup Kopling
Jaminan 1 taun
Papan Asal Cina
  Hebei
Jeneng Merek Hengyue
Sertifikasi ISO9001 / TS16949
Model Mobil Universal
Model 430
Materi waja
Jeneng Produk tutup kopling
MOQ 100 pcs
Kualitas 100% dites
Model sing ditrapake bagean sasis
Sertifikasi ISO9001 / TS16949
OEM Ditampa
Werna Ireng
Papan Asal china hebei
4-1
4-2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan