430 MM 1878080035 Plat Cakram Kopling Truk Kanggo MAN VOLVO MERCEDES-BENZ

Katrangan singkat:

Plat kopling kanggo Mercedes iki yaiku 430 * 240 * 10 * 50.8. Kemasan kasebut bisa uga karton bergelombang utawa kemasan pelanggan. Panganggone lempeng gesekan keramik lan logam, rong kolokasi materi gesekan, kanthi tahan panas lan tahan nyandhang sing luwih apik, dadi pilihan anyar sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

Plat kopling kanggo Mercedes iki yaiku 430 * 240 * 10 * 50.8. Kemasan kasebut bisa uga karton bergelombang utawa kemasan pelanggan. Panganggone lempeng gesekan keramik lan logam, rong kolokasi materi gesekan, kanthi tahan panas lan tahan nyandhang sing luwih apik, dadi pilihan anyar sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan