• application-1
  • application-3
  • application-2

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Cangzhou Hengyue auto parts Co., Ltd. dununge ing Hejian, Hebei, cedhak karo ibukota Beijing lan pelabuhan Tianjin, transportasi trep banget. Minangka koleksi riset independen lan pengembangan, produksi, penjualan minangka salah sawijining manufaktur profesional kopling perusahaan, wis pirang-pirang taun pengalaman produksi klac kopling. Produksi disk kopling tahunan luwih saka 100.000 set. Perusahaan kasebut duwe macem-macem alat stamping sing ukurane lan ukuran menengah, peralatan ngolah perawatan panas, uga macem-macem peralatan cetakan canggih lan peralatan uji coba. Kualitas produk bisa dipercaya, lan tahan tahan, tahan suhu dhuwur lan umur dawa, lsp.